Печат

За контакти

Телефон: 359877337765
Населено място: Драгоман
Изпращане на е-мейл
rosiart.bg

Описание

Роси Арт БГ ЕООД е фирма предлагаща ръчно изработени подаръци, сувенири и аксесоари. Всички наши продукти са 100% ръчно изработени и с внимание към всеки детайл. Можете да избират от голямо разнообразие от чаши, брошки, бижута, картини, букети за подарък, визитници и много други аксесоари за дома. Имаме колекции от ръчно изработени, декорирани и рисувани бижута от полимерна глина и естествени камъни. При положение, че търсите уникален подарък за ваш любим човек и/или приятел, то можете да го изненадате с някой артикул от нашия онлайн магазин.
Защо да изберем ръчно изработен подарък?
Ръчно изработените подаръци имат няколко предимства пред традиционните подаръци:
Уникалност: Ръчно изработените подаръци са уникални и персонализирани. Те носят уникалния отпечатък на създателя си и могат да бъдат направени специално за получателя.
Лично изживяване: Процесът на създаване на ръчно изработен подарък може да бъде само по себе си специално изживяване за този, който го прави. Това може да добави допълнително значение към подаръка и да го направи още по-специален.
Израз на творчество и любов: Ръчно изработените подаръци са израз на творчество и любов. Те показват, че се е отделило време и внимание за да се направи нещо уникално и специално за получателя.
Екологичност: Често ръчно изработените подаръци се правят от естествени материали или се рециклират материали, което ги прави по-екологични и устойчиви на околната среда.

Информация