Печат

За контакти

Телефон: 35921999111
Населено място: София
Изпращане на е-мейл
theirtalks.com

Описание

Платформата theirtalks.com представя информация, полезни статии и съвети, въпросници, проучвания и анкети, свързани с разнообразни теми като: осъзнатото родителство и майчинството, ранното детско развитие, грижата за жената, етапи на човешкото и психологическо развитие, личностно развитие, как да постиганем успех и кариерните си цели, как да постигнем семейно щастие.

Отдавна се твърди, че родителството е най-висшата форма на израстване в човешката история. Човек променя себе си, своите навици, време, разбиране за Света и общността. Но, освен най-преломният момент, родителството е и най-красивият, изпълнен с щастие, радости и безвъзмездна любов, детски смях, тъга, преживявания и емоции, споделени с мама и татко - най-важните и отговорни хора.

Ние сме семейство, екип от безкрайно любопитни родители, майки, професионалисти в своята сфера и експертиза. Нашата основна мисия е да направим майчинството и родителството по-добро и възпитателно за всички, които са предприели стъпката да бъдат родители.

Ние споделяме истински истории, научни статии от достоверни, проверени източници. Отделяме внимание да проследяваме всеки един тренд в майчинството и периода преди и след него, за да ви предоставяме най-новата и актуална информация, която да ви предложи подкрепата и вдъхновението, от които се нуждаете точно в този момент.

Talks вярва в създаването на Свят, в който всички родители могат да възпитават децата си по-осъзнато и с любов.

Информация