Печат

За контакти

Телефон: 0884381201
Населено място: Sofia
Изпращане на е-мейл
luxury.mdl.bg/

Описание

Рано или късно всяка жена се сблъсква със ситуацията, в която не иска да си губи времето в създаване на уникални визии, а просто да се облече набързо, да излезе от вкъщи и да се чувства комфортно през целия ден. Създаването на идеалния базов гардероб е изкуство, което изисква не само познания за модните тенденции, но и усет за личен стил. От MDL предлагаме нашите експертни съвети, които ще ви помогнат да изградите гардероб, подходящ за всяка метеорологична промяна и социално събитие, съчетавайки функционалност с безупречен стил.
Как да създадете базов гардероб?
Основният гардероб, преди всичко, трябва да бъде създаден въз основа на вашия начин на живот. Да, има различни списъци с основни неща, препоръчани от стилистите, но ако сте домакиня и най-често носите дънки, тениски и маратонки, то това е ядрото на вашия гардероб, а не бяла риза, пола тип молив и класически токчета. Ако имате творческа професия, тогава ежедневният гардероб би бил най-подходящ за вас, но не и бизнес костюм, който е подходящ само за офис служител.
Съветите от MDL се базират на важността на избора на качествени и мултифункционални дрехи, които служат като основа на вашия гардероб през цялата година. Всяка от тях трябва да бъде избрана с мисъл за дълготрайност и възможност за комбиниране.
качеството преди количеството – инвестицията в по-малко, но по-висококачествени дрехи не само ще гарантира по-добър външен вид, но и ще допринесе за по-устойчива мода;
универсалност – избирайте дрехи, които лесно могат

Информация

улица „Леге“ 10, Sofia, Bulgaria