Печат

За контакти

Телефон: 359899110116
Населено място: Варна
Изпращане на е-мейл
ldr.bg

Описание

Търсите опитен логопед в град Варна за подрастващи деца и възрастни? Деница Радева е сертифициран логопед, който работи безупречно с хора, които имат нарушения или определен вид недоразвитие на речта. Консултациите могат да се провеждат присъствено в логопедичен кабинет или онлайн.
Логопедичните услуги могат да обхванат широк диапазон от съществуващи проблеми. От нарушено произношение в следствие на проблеми свързани с устната кухина, до генетични проблеми, които водят до различни видове заболявания засягащи говора, произношението и други.
Ценоразписът може да варира според проблемите и начина на провеждане на консултациите, но базовите цени са както следва:

Първична консултация от 35лв/час - идентифицират се проблемите и се изгражда основа и начин за работа. Извършва се преглед на артикулационния апарат и се препоръчват различни видове терапия

Логопедична терапия - 30лв/час - След изградения индивидуален план за работа, посещенията или терапиите онлайн/домашни посещения, могат да бъдат 2 или 4 пъти седмично с продължителност от около 50 минути, или съобразени с нуждите на пациента.

Домашно посещение - Всеки пациент е специфичен, за това можете да поискате домашно посещение за първичен преглед или провеждане на логопедична терапия.

Информация