Печат

За контакти

Телефон: 0888711360
Населено място: Русе
Изпращане на е-мейл

Описание

Темпус транс България ООД е смесена българо- литовска фирма, основана през 2022 г с основна дейност спедиция. Но екипът ни е с дългогодишен опит в логистиката.
Ние организираме превоз на частични товари (LTL) (от 50 кг) от/до Литва, Латвия и Естония, както и до/от Финландия и Швеция. Групажната ни линия е ежеседмична. Спазваме стриктно договорените условия и гарантираме, че международният процес на доставка на частични товари ще отговори на вашите очаквания. В зависимост от количеството, теглото и адреса на товарене на товара, както и желанията на клиента, групажните товари могат да бъдат взети директно от изпращачите или през партньорските ни терминали.
По желание на клиент можем да организираме спешни LTL пратки с малогабаритни превозни средства, съобразени с теглото и количеството на товара.
Освен това всяка седмица имаме групажни камиони от Полша до България, както и от България до Казахстан, Узбекистан, Киргизстан. В това число и цели товари.
Също така организираме доставки на цели товари (FTL) с полуремаркета (33 еп, 24 t), полуремаркета с контролирана температура (33еп, 22 t) и хенгери (38 еп, 22 t).
Имаме богат опит в организирането на транспорт на продукти от целия ЕС и Балканския регион и обратно.

Информация