Печат

За контакти

Телефон: 0888556493
Населено място: Велико Търново
Изпращане на е-мейл
kidzoneoutlet.com/

Описание

Добре дошли в kidzoneoutlet.com! Онлайн магазинът Ни вече повече от 10 години успява да радва своите клиенти с оригинални маркови детски, дамски и мъжки обувки, дрехи и аксесоари. При Нас можете да откриете – маркови маратонки, маркови сандали, маркови боти и ботуши, маркови анцузи, спортни екипи, тениски и разнообразие от спортни аксесоари.
Предлагаме многообразие от спортни стоки, както за ежедневни нужди, така и за спорт. Нашата основна цел е да ви доставим възможността и удоволствието да пазарувате само висококачествени и утвърдени във времето брандове от доставчици на марките, които са с доказан произход – Адидас, Найк, Пума, Рийбок, Скечърс, Капа, Ъндър Армър, Лий Купър и др.
Освен оригинални маратонки и спортни дрехи в kidzoneoutlet.com можете да откриете и огромно разнообразие на маркови аксесоари – раница Найк, раница Пума, раница Адидас, сак Найк – в различни размери съобразени с разнообразните нужди за тренировки, Мини раница Найк за ежедневието, както и чанта през рамо Найк, Пума, Фила, Ъндър Армър , спортно портмоне Найк, Адидас, футболна топка Найк, Адидас и др.
Всеки модел, който предлагаме в kidzoneoutlet.com е подбран с изискванията за високо качество на материалите и технология на моделите, които гарантират комфорт и удобство при носене и отговарят на изискванията за красива визия и естетика на моделите.
Като всички налични артикули можете да откриете и във физическия ни магазин в град Велико Търново намиращ се на ул. Вела Пискова №1.
Насладете се на разно

Информация

ул. „Вела Пискова“ 1, Велико Търново, България