Печат

За контакти

Телефон: 0888210214
Населено място: Sofia
Изпращане на е-мейл
rim-rock.com

Описание

Фирма РИМ-РОК България е дружество, управлявано и представлявано от Магдалена Гоцева. Занимаваме се с изработката на декоративни скали, камъни и водопади, полагане на щампован и шлайфан бетон, изграждане и облицовка на басейни, външна и вътрешна облицовка на къщи, сгради и хотели, изграждане и декорация на аквапаркове, спа центрове, сауни, солни и ледени стаи и много други.


Седалището на фирмата е в гр. София, ул. „Бойчо Бойчев“ №37

Дружеството разполага с производствена база, намираща се до гр. Дупница, сертифицирана за производство на изкуствени скали и камъни. Изкуствените скали са точно копие на естествена скала, те са на основата на цимента и съдържат голям брой подобрители като еластификатори и пластификатори.

Всички материали се внасят от Италия и са снабдени с необходимите сертификати. Боите, с който работим са абсолютно безвредни и също са придружени със съответните сертификати.

Към всеки клиент се подхожда строго индивидуално. Прави се компютърен проект или умален модел – макет на обекта, по който се работи.

Монтажът и боядисването се извършват от специалисти с дългогодишен опит.

Всеки клиент на фирмата получава безплатен проект, пет годишна гаранция и поддръжка на обекта, както и копие от сертификатите на всички материали вложени в обекта.

Фирмата е редовен член на Българска Строителна Камара.

Особено много се гордеем с работата си в Зоологическа градина гр.София, където сме и част от голямото семейство на осиновителите.
Осиновители сме на семейството на

Информация

ул. „Бойчо Бойчев“ 37, Sofia, Bulgaria