Печат

За контакти

Телефон: 0882618227
Населено място: Стара Загора
Изпращане на е-мейл
www.megadent-bg.com/

Описание

Дентална клиника Бушкалова (МЕГАДЕНТ § МДЦ Естетика) е специализирана стоматологична клиника, която предлага разнообразни услуги за дългосрочно и качествено лечение и профилактика на зъбите. Нашата клиника е на разположение както за Вас и Вашите служители, така и за техните семейства, като осигурява удобно време за посещение.

Предлагаме широк спектър от дентални услуги, които включват:

Първо посещение: Ние се грижим за пациентите, като осигуряваме добро първо посещение, където ще бъдете добре запознати с нашия екип и атмосферата в клиниката.

Детска стоматология: Подпомагаме децата да имат здрави зъби и правилна устна хигиена чрез специални стоматологични услуги и приятна атмосфера.

Импланти: Поставяме зъбни импланти, които са ефективно решение за липсата на зъби и възстановяване на усмивката ви.

Протезиране с импланти (All-On-4): Подпомагаме пациентите, които имат няколко липсващи зъба, чрез All-On-4 метода, който позволява поставянето на протеза върху четири импланта.

Естетична стоматология: Предоставяме различни естетични решения като фасети, бондинг, циркониеви коронки и избелване на зъби, за да подобрим външния вид на вашата усмивка.

Ортодонтия: Прилагаме ортодонтски методи за корекция на неправилно поставени зъби и възстановяване на правилното им положение.

Дигитален дизайн на усмивката: Използваме съвременни техники и технологии, за да моделираме и дизайнираме виртуална усмивка, преди да извършим самото стоматологично лечение.

Протезиране: Предлагаме различни

Информация

ул. „Антон Марчин“ 51, Стара Загора, България